Ons team

In een kleine school als ’t Ruimteschip vinden leerkrachten elkaar makkelijk. We profiteren van elkaars kennis en ervaringen om kinderen zo gelukkig mogelijk te laten groeien. Samen vormen we een sterk team.

Wat ons bindt is de liefde voor kinderen. Als wij hun ogen kunnen laten glinsteren, is onze dag geslaagd. Daarnaast heeft iedere leerkracht zijn eigen talenten en specialisaties en gebruiken we die om ons onderwijs sterker te maken.

Een gevarieerd team

We hebben een intern begeleider die leerkrachten ondersteunt bij leerlingen die extra zorg nodig hebben of meer kunnen. Er zijn coördinatoren voor taal- en leesonderwijs en kunst en cultuur. En we hebben vakleerkrachten voor bewegingsonderwijs en muziek en theater.

De ontwikkelingen in onderwijs gaan snel. Daar willen we onze kinderen maximaal van laten profiteren. Een leerkracht alleen kan dat allemaal niet bijhouden, maar ze zijn bij de les voor hun specialisme en wisselen de laatste inzichten onderling uit. Op ’t Ruimteschip leren leerkrachten ook van elkaar.

Ergotherapeut

Kinderergotherapeute Anja Stroet heeft haar praktijk bij ons op school. Wij onderhouden korte lijnen met Anja en kunnen kinderen die problemen hebben met het doen van dagelijkse activiteiten thuis, tijdens het spelen en op school, makkelijk naar haar verwijzen.

Wat leerkrachten zeggen

‘Juf, je kan net zo mooi zingen als ik’

‘Het geeft mij een goed gevoel als een leerling de verdieping opzoekt en verder wil gaan’

‘Heerlijk. Het groepsgevoel dat iedereen kan en wil samenwerken’

‘Ik ken iedere leerling’

‘Ik ben blij als ik zie hoe mijn combinatiegroep samenwerkt, ik ben blij met 4xW, ik ben blij met tussendoortjes, ik ben blij!’

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan een kort bericht via onderstaand formulier en we nemen spoedig contact met je op!